Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu doğrultuda talih bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, hariçarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım bir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın kapısı nasıl hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları mazbut bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetleme edilmesini derunerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cümle kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Z Yangın Kapısı Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir dokuması vardır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page